Med antigenteststockholm.se kan du göra ett covidtest som ger dig ett snabbt svar på om du är smittad eller ej. Känner du dig fortfarande orolig för covid trots att riskerna är mindre nu, eller om du tycker att det är svårt att genomföra ett test själv, kan det vara den hjälp du behöver för att komma till ro med situationen på ett psykologiskt plan.

Professionell hjälp hos antigenteststockholm.se

När smittotalen sköt i höjden slutade sjukvården att erbjuda covidtester i samma utsträckning som den tidigare gjort. Istället blev den med symptom hänvisad till att själv skaffa och ta ett antigentest, kanske för att det är vida känt att PCR-tester inte är tillförlitliga. Känner du dig osäker på hur man ska göra, om du gjort rätt, eller känns det bara obehagligt att genomföra det själv? Då kan du använda dig av branschledande antigenteststockholm.se och få testet taget utan att det hänger på att du klarar det på egen hand. Ett positivt svar kan hjälpa dig genom att du får besked om att det rör sig om covid. Ett negativt test kan göra det lättare för dig som oroar dig att känna att det är okej att röra dig i samhället, träffa andra människor och att du inte behöver isolera dig för säkerhets skull. På det sättet kan ett test vara till stor hjälp även om det är negativt.

Nackdelarna med antigentest

Antigentesterna har fått kritik för att de inte är lika säkra som PCR-testerna är. Tycker du att det är svårt att lita på ett antigentest kan du välja att ta både ett antigentest och ett PCR-test hos antigenteststockholm.se. Då får du ett snabbt resultat från antigentestet och efter någon dag får du även resultatet från PCR-testet, som är säkrare. Du kan även söka dig till antigenteststockholm.se för att bara ta ett PCR-test om det bara är det du är intresserad av. Det finns dessutom möjlighet att göra ett antikroppstest eller en hälsoundersökning när du har behov av det.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *