För att dina kunder ska känna sig trygga när de vänder sig till ditt företag kan du välja att ansöka om ett certifikat hos Svenska Partners. Genom att certifiera ditt företag visar du att din verksamhet uppfyller nödvändiga krav för att klassas som trovärdigt. När du ansöker om en företags certifiering hos Svenska Partners gör de en helhetsbedömning av din verksamhet genom att granska olika delar såsom ägarstruktur, fastighetsdata, kreditvärdighet och skulder bland mycket annat. Målet är helt enkelt att säkerställa att bolaget är pålitligt och kapabelt att leverera de tjänster som erbjuds. När du fått ditt certifikat av Svenska Partners kan du med gott samvete visa för dina potentiella kunder att ditt företag möter kvalitetskraven som ställs.

Svenska Partners kan ge dig fler kunder

När din verksamhet klarat av kraven Svenska Partners ställer för att utfärda ett certifikat har du plötsligt fått en fördel gentemot dina konkurrenter. Om en potentiell kund väljer mellan ditt företag och ett annat och ser att din verksamhet är certifierad baserat på ett antal kriterier är sannolikheten stor att kunden väljer dig. För kunderna är det självklart viktigt att vara så säkra som möjligt på att de anlitar ett pålitligt företag som kommer leverera vad de lovat. Certifieringen blir alltså inte bara en bekräftelse för dig själv kring att din verksamhet går åt rätt håll och har potential nog att fortsätta växa den kommande tiden. Det blir även en form av kvitto för kunderna på att de vänder sig till ett bolag de kan räkna med.

När du vänder dig till Svenska Partners och blir godkänd i kvalitetskontrollen får du ett snyggt intyg i form av ett emblem. Detta emblem kan du använda i två former. För det första kan du använda det i analog form, exempelvis på din butikslokal eller på ditt kontor. Då ser kunderna som kliver in i din butik direkt att din verksamhet är att räkna med. Detta skapar en ökad trygghet vid köp vilket gör att de blir mer benägna att handla hos dig. När du fäster emblemet vid ditt kontor kan både dina anställda och dina företagskunder som kommer förbi kontoret se att du bedriver en seriös, kvalitetssäkrad verksamhet.

Du kan givetvis använda emblemet i digital form också. När du fäster certifikatet från Svenska Partners på din hemsida eller på dina sociala medier ser dina potentiella kunder direkt att de kan lita på dig vid exempelvis onlineköp eller om de är intresserade av att begära en faktura.

Flera företag är redan med

Sedan Svenska Partners startade sin verksamhet har de hunnit certifiera ett flertal företag. Antalet växer ständigt eftersom fler och fler företag inser värdet av en pålitlig kvalitets certifiering. Om du vill kunna visa för både dina anställda och kunder att du är att räkna med kan du ansöka om ett certifikat hos Svenska Partners redan idag.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *