Homestyling i Stockholm ökar chansen till försäljning

Genom att lämna din homestyling i Stockholm åt oss både ökar du chansen till att få din bostad såld samtidigt som du också kan få bättre betalt för den!

Det är inte ovanligt att man hittar ett nytt hem och flyttar in i det innan man lyckats sälja sitt gamla. Självklart flyttar man i samband med flytten över alla möbler till den nya bostaden vilket lämnar den gamla helt tom. Ett hem helt tömt på möbler ser sällan särskilt inbjudande ut vilket kan försvåra möjligheterna till att få det sålt. Om du trots att lyckas sälja det kan du också få ett sämre pris för det om det är så att bostaden stått helt tom under visningarna än vad som hade varit fallet om den var möblerad och stylad.

Det är när det gäller exakt detta som vi kommer in i bilden. Vi är nämligen ett företag som specialiserar oss på homestyling i Stockholm. Du som har en tom bostad kan därför anlita oss. Vi kommer då att förse den med våra egna möbler och diverse inredningsdetaljer av andra slag. Det kommer först och främst få det att se ut som ett riktigt hem. Dock är vi även så pass erfarna och skickliga att vi vet hur man får ett hem att visa sig från sin bästa sida. Det kommer i sin tur förstås resultera i fler intresserade spekulanter, och kan även resultera i att du får ett högre pris för bostaden när du väl sålt den. De möbler och annat som vi använder oss av för att piffa upp bostaden kan du i majoriteten av fall hyra i 4 veckor, eller förhoppningsvis ännu kortare än så om du lyckas få bostaden såld snabbt. Behöver du hyra de i mer än 4 veckor är det bara att meddela oss.

Ett hem måste inte vara tomt för att kunna få stor nytta av homestyling i Stockholm. Även i de fall då du ännu inte flyttat ut ur din bostad och därför har alla möbler kvar är det en bra idé att anlita professionell hjälp med homestyling. Det räcker nämligen inte med att städa ditt hem, utan vi känner till en mängd andra tips och tricks som kan komma till stor nytta!

När det kommer till homestyling i Stockholm i bostäder som är möblerade fungerar det som så att vi kommer berätta för dig vad du bör ta undan och ha kvar inför stylingen. Därefter kommer vi att komma och addera möbler, belysning, blommor och andra inredningsdetaljer som gör ditt hem så fint det kan bli!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *